Jag heter Ulla Strömbert och bor utanför Uppsala. Min passion till silversmide började 2006. Under en helgkurs i silversmide blev intresset väckt och passionen har inte gått över, utan bara vuxit. Det är viktigt med vidareutbildning, att vara nyfiken, så jag går på  fortsättningskurser inom silversmide, går sommarkurser och förkovrar mig i olika tekniker t.ex viksmide, filigran och ciselering. Jag har smedja hemma och här på hemsidan visar jag smycken som jag tillverkat. Jag gör inte någon serietillverkning, smyckena kan vara liknande men inte lika.  Jag lägger ut bilder både på de som är till salu och de som redan är sålda. Om du är intresserad av något smycke så maila eller ring mig.

Från februari 2022 är mina smycken i  butiken Linnés Kammare, Jumkil, vid väg 272, straxt utanför Uppsala. Här finns konsthantverk, Vasilis o Sigrids mathantverk, galleri och café.  https://www.linneskammare.se/

Under sommaren finns mina smycken i Sandholme gårdsbutik, Djupvik fiskeläge på Gotland. Där finns lammskinn, mina smycken och mycket mer.

Varmt välkommen att besöka dessa butiker eller kontakta mig, Ulla Strömbert, med ett mail eller samtal.